Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

A Freestyle walking egyik jó kiegészítője lehet a gurulós cipő. Többen is gyártanak ilyen cipőket, a legelterjedtebb a Heelys. Nekik van olyan modelljük is, ami slidecipő is egyben, azaz csúszkálni is lehet vele, azonban ez többnyire csak külföldről rendelhető meg, itthon nem nagyon kapható.

A gurulós cipők alapvetően nem túl kényelmesek, mivel a talpuk magas, nem nagyon hajlik, és ha a kerekek benn vannak, akkor sétálni sem lehet velük. A gurulás hosszabb távon szintén fárasztó, mivel a sarkadon kell lennie a súlyodnak, és nagyon figyelni kell a repedésekre, mert a legkisebb repedésben is meg lehet botlani, ami biztos esést jelent, amennyiben egy kicsit is nagy sebességgel haladsz. A gurulós cipőkre emiatt inkább úgy érdemes gondolni, mint amit azért veszel fel, hogy ott ahol vagy, helyben trükköket csinálj vele.

Bár vannak guruló slidecipők, fontos tudni, hogy egy gyorsabb csúszás után nagyon nehéz úgy érkezni, hogy tovább tudj gurulni, ezért inkább nehezítenek a kerekek az érkezésben.

A fentiek figyelembevételével érdemes lehet kipróbálni a gurulós cipőket, mert trükközéshez van bennük fantázia.