Frontside

A legegyszerűbb slidecipős csúszásmód a frontside, amikor egyszerűen terpeszben állsz, lábaid kifele fordulnak, s így csúszol - egyszerűbb esetben korláton. Felugrásnál arra érdemes figyelni, hogy az a lábunk legyen fenn először, amelyik irányból a korlátra ugrunk, s a csúszás irányával ellentétes irányba álljon - ellenkező esetben könnyedén kicsúszhat. Magasabb korlátnál sokat segít eleinte, ha valaki a korlát túloldalára áll, s megfogja a kezed - így kezeddel is segítheted magad a felfele ugrásban, és meg tudsz kapaszkodni ha esnél. A görkorival ellentétben egy átlagos korlátnak itt nem kell gyorsan nekihajtani, szinte egyhelyben állásból is elég felugrani.

Evoid2005. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Tomeeh

Sziasztok!

Szeretnék venni Slide Cipőt csak nem tudom hol! Valaki segítsen légyszives és linkeljen valami web áruházat ahol tudnék rendelni! Nagyon megköszöném :-) AktivSporton már megérdeklödtem, de ott csak 40es méret a legnagyobb...nekem meg 44-45ös a lábam. :-((

szasz2

na ez elég magyarra sikerült
:D
na akkor:
hol lehet iylen cipöt venni?
:D

szasz2

csá
rohadtul megteccet ez a sport vagy mi
és kérdeznem
hun lehet és mennyiér venni valahol délmagyarországon
de jó budapest is olcsó KÖSZ

garfield94

Freestyle cipő 9.900 FT-ért!!!!!
http://www.aktivsport.hu/grind-cip%C5%91-p-1646.ht ml

Evoid

garfield94, en akkor vettem, amikor meg lehetett tobb helyen is kapni itthon..

Fipe

lapozz vissza ott megtalálod

garfield94

Neked ViDeO, honnan van a cipőd?

Törölt tag

Törölt hozzászólás

garfield94

Azon gondolkozdtam, hogy mi lenne, ha szerveznénk egy trukkok.hu találkát? Mindenki eljöhetne akicsak ismeri szereti, vayg nem szereti a trukkok.hu-t és az aloldalait. Mert ha kapnék visszajelzéseket én valószínű tényleg megszervezném! :)
Lennének ott BMX-esek, mutatgatnák ott a bűvésztrükköket. trükköznének ott a görkorisok, gördeszkások. Rollereznénk, közbe a parkourosok ugrálnának a falakon és zsonglőrködnének is itt-ott.
Jó, ez csak egy gondolat, de ki tudja?...
(ezt a hozzzászólást szinte minden aloldalba beírtam)

Evoid

Nem tudom, hogy slidecipőt jelenleg hol árulnak, www.heelys.co.hu-n külön kérésre valószínűleg tudnak olyat is hozni, amiben kerék mellett slidelap is van, sima slidecipőt pedig göris boltokban lehet talán rendelni.